Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestuurder rijdt 53 km te hard over Sloeweg

Toegevoegd: 05-12-2017, 23.14 uur
De bestuurder werd gemeten op een snelheid van 158 km/h.
De bestuurder werd gemeten op een snelheid van 158 km/h.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEERENHOEK - De politie heeft dinsdagmiddag op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek opnieuw een rijbewijs ingevorderd van een hardrijder.


Agenten van de verkeerspolitie controleerde een automobilist met een lasergun. De bestuurder werd gemeten op een snelheid van 158 km/h, gecorrigeerd was dit 53 km/h te hard. Op de Sloeweg is 100 km/h toegestaan.

Langs de Sloeweg staat de politie regelmatig met een lasergun te posten. Op de weg wordt door veel weggebruikers te hard gereden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.A.Mol (6-1-2018 om 16:47)
Het zou de politie ook eens sieren om met de lazer op de n57 te staan want ook dat is een 80 km weg.Als je je aan de snelheid houd dan vliegen ze gewoon over de blokjes op de midden streep. Nog nooit iemand verdekt zie staan?
AntiGSM (6-12-2017 om 20:14)
Duidelijk is het een hele veilige weg. Hoeveel er hier al gepakt zijn met veel te hoge snelheid! Dus de limiet ligt te laag want het gaat allemaal makkelijk zonder ongelukken! Dus misschien verhogen naar 130 km/uur? Voor de weg geen probleem en zou best prettig zijn.
co (6-12-2017 om 09:15)
Ga ook eens op de postweg in lewedorp met de lazergun staan daar geld 30 km ze rijden hier als gekken en er wordt wel tussen de 60 en 100 km per uur gereden over deze weg misschien nog wel harder en dan nog niet te vergeten die boeren met die tractors die lijken wel gek die maken er wel wedstrijd met te zwaar beladen wagens politie doe hier nou iets aan bedankt.
peter (6-12-2017 om 09:14)
als ze ook nog eens een keer op de oude zaandijk gaan staan kunnen ze er nog meer pakken, daar komen van die gekke voorbij gescheurd met 100 kilometer per uur, en je mag er maar 60.
Cookie-instellingen beheren