Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 217 km

Vlissinger valt buurman aan met hamer

Toegevoegd: 10-12-2017, 11.39 uur
Vlissinger valt buurman aan met hamer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Afgelopen nacht is een 39-jarige man uit Vlissingen in de Van Dishoeckstraat in zijn woonplaats aangehouden nadat hij zijn buurman met een hamer heeft aangevallen.


De verdachte staat bekend als verwarde overlastgever waar vooral zijn buren veel overlast van ondervinden. Ook deze keer maakt de man laat op de avond veel lawaai. Zijn onderbuurman is vervolgens omstreeks 00.15 uur naar boven gelopen en vraagt de verdachte op te houden met zijn overlast gevende gedrag.

Dat valt niet in goede aarde bij de verdachte. Deze wordt zo boos dat hij een hamer pakt en probeert om zijn buurman tegen het hoofd te slaan. De buurman weet de slag net op tijd te ontwijken en loopt snel weg. Vervolgens is de politie gebeld, waarna de verdachte is aangehouden.

Zaterdagochtend heeft de man tijdens een woedeaanval ook al enkele fietsen van enkele buren vernield. De overlastgever is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging zware mishandeling en vernieling van een fiets.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (11-12-2017 om 01:07)
@Jammer, Fijn dat je je verjaardagsgebral mededeelt. Wel eens gehoord van "Trias Politica"? De politie heeft niet de bevoegdheid om iemand uit huis te zetten, de politie zal wel moeten werken aan dossier vorming en deze bijv. overhandigen aan andere partijen zoals de gemeente, GGD, woningbouw vereniging etc. Maar voordat iemand uit huis wordt gezet dan moet dat door een rechter bepaald worden, dan zal de politie en andere instanties wel met stuitend bewijs moeten aankomen dat de overlast dermate is dat de rechter hier mee in gaat.
Michelle (10-12-2017 om 21:16)
Tsah, geen ruimte meer om zo iemand op te vangen. Begeleiding aan huis. Is dit de oplossing?
Nelis Jan (10-12-2017 om 19:09)
De Politie kan er niet tot in het oneindige tijd (en geld) achter aansmijten! Dan moet die draaideur overlast veroorzaker maar opgesloten worden ! Wie vergoed de schade ? Wie betaald de Politie tijd ? Is opsluiten misschien dan toch voordeliger ? Medicatie controle, en begeleid wonen in een afgesloten ruimte met meerdere woningen ?
liesbeth van den bergh (10-12-2017 om 16:58)
Hoop dat'íe pas februari volgend jaar vrijkomt, of LATER!!!! Want als het aan deze gewelfpleger lag, was zijn onderbuurman nou dood.... Poging tot DOODSLAG!!! NIET GELUKT gelukkig!!!! Wel geprobeerd en gewenst door verdachte! IS HETZELFDE!
Ja-Ja (10-12-2017 om 16:50)
Ik heb ook z'n figuur naast me wonen . s'Avonds en s'Nachts herrie maken , harde muziek en gaat die gek nog mee zingen ook. Maar ik moet me aanpassen aan zijn gedrag volgens de instanties, Deze figuren van instanties wonen echt niet in een wijk waar dit soort figuren wonen. En dan is het makkelijk praten.
Jammer (10-12-2017 om 12:34)
Meneer staat zo weer op straat en gaat gewoon weer vrolijk verder, politie kijkt ernaar en gaat verder met zoldertrappen reparen en boetes uitschrijven aan mensen die geen overlast veroorzaken maar levensgevaarlijk wel 5 hele kilometers te hard hebben gereden. En dan het raar vinden dat politie niet meer serieus wordt genomen.
Cookie-instellingen beheren