Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 40 km

Opnieuw water in liftschacht zorgcentrum

Toegevoegd: 17-12-2017, 14.10 uur
Ook dit keer was de lift onbruikbaar geworden.
Ook dit keer was de lift onbruikbaar geworden.
© Foto: Brandweer Kapelle
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - De brandweer is zondagochtend voor de tweede keer in twee weken tijd uitgerukt omdat een liftschacht bij zorgcentrum Mariaoord in Hansweert vol was gelopen met water.


Op zaterdagmiddag 2 december werd de brandweer van Kapelle ook al opgeroepen voor een dergelijke melding. Zondag werd de brandweer rond 10.45 uur opgeroepen naar het zorgcentrum aan de Maartensbroersweg.

Ook dit keer was de lift onbruikbaar geworden. De brandweer heeft de schacht leeggepompt en en liftmonteur heeft de storing verder opgepakt. Volgens de brandweer wordt momenteel gezocht naar een definitieve oplossing voor het probleem.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Walter (17-12-2017 om 18:52)
Een bekend probleem. Ik heb het meer meegemaakt! Liftschacht bijna tot de vloer vol met water. Oorzaak is in de meeste gevallen niet goed afgedichte gaten in de beton die ontstaan door overblijfselen van bekisting afstandhouders of pijpjes t.b.v. schroef stangen in de bekisting. Het beste om er snel vanaf te zijn is voorlopig een stuk bezemsteel erin rammen.
Cookie-instellingen beheren