Tientallen kilo's illegaal vuurwerk Z-Vlaanderen

Toegevoegd: 30-12-2017, 11.19 uur

Volgens de politie werd het vuurwerk op verschillende adressen in de regio aangetroffen.
Volgens de politie werd het vuurwerk op verschillende adressen in de regio aangetroffen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie de afgelopen dagen enkele tientallen kilo's illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Volgens de politie werd het vuurwerk op verschillende adressen in de regio aangetroffen. Vrijwel al het vuurwerk was volgens de politie via het internet besteld en per post thuisbezorgd bij de verdachten.

Een speciaal politieteam doet onderzoek naar de online koop en verkoop van illegaal vuurwerk. Volgens de politie is dat hoognodig. “Het aanwezig hebben van illegaal vuurwerk kan veel gevaar opleveren voor de omgeving. Het verzoek is dan ook om het bezit van illegaal vuurwerk aan ons te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000”, aldus de politie.


Nu online: Ons videojaaroverzicht 2017. Bekijk hem hier!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-12-2017 om 13:19)
Jammer dat iedereen niet voldoende nadenkt gezien de gevaren met de gevolgen die elk jaar weer voor doen, waardoor het ontstaan van groot handen en oog kosten voor je zelf zijn