Middelbrand in woning Geersdijk

Toegevoegd: 19-01-2018, 00.04 uur

Door: Manfred Berrevoets

GEERSDIJK - In een woning in Geersdijk is donderdagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De brand ontstond rond 22.25 uur in de woning aan de Barkey Wolfstraat. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet om het vuur te blussen. De brandweer had het vuur snel onder controle. In de woonkamer stond onder andere een bankstel in brand wat door de brandweer naar buiten is gebracht.

Een kwartier na de melding was de brand meester waarna de woning is geventileerd. Er is een ambulance ter plaatse gekomen voor twee personen die rook hadden ingeademd. Deze zijn onderzocht in de ambulance. Over de omvang van de schade is niks bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750