Twee gewonden bij ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 01-02-2018, 12.12 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de A58 is vanochtend tussen Heinkenszand en Goes, bij knooppunt De Poel, een ongeluk gebeurd. De rechterrijstrook werd afgesloten waardoor er een file van vijf kilometer ontstond.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur net voor de afslag bij Goes. Het gaat om een aanrijding waarbij een vrachtwagen en drie personenauto's betrokken zijn. Volgens de politie raakten twee mensen gewond, één persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

De rechterrijstrook werd een paar uur afgesloten voor onderzoek naar de toedracht van het ongeval en bergingswerkzaamheden. De weg is rond half twaalf weer vrijgegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (6-2-2018 om 09:55)
We weten allemaal en de politie ook als je elke dag.controle zou uit voeren op snelheid bumperkleven en ander idioot gedrag Desiree dat de A58 van Vlissingen naar Goes een goudmijn is voor bekeuringen. Maar van dat grote ongeluk met 2 dode in de dichte mist. Hebben weinig mensen geleerd. Gewoon doorgaan. Tot dat ome agent op jou stoep staat met slecht nieuws.
AntiGSM (4-2-2018 om 13:56)
@M3; dan lijkt het er op dat de bestuurder waar jij het over hebt met z'n telefoon bezig was??? Wie niet tegenwoordig....
Desiree (2-2-2018 om 18:57)
En altijd weer dat beschuldigende vingertje!
M3 (2-2-2018 om 08:27)
Klopt dat er hier vaak op het laatst wordt ingevoegd. Dit heeft echter helemaal niets met dit ongeval te maken. Bestuurder op de hoofdrijbaan die niet zat op te letten is van zijn baan afgeweken en achterop een stilstaande auto op de uitvoegstrook gereden.
Janine (2-2-2018 om 07:10)
P.S. Ik kreeg nog een tip van een collega. Als je nog op tijd ziet dat het daar vast staat, is wel vaker daar, neem de nieuwe afslag, eentje verder.
Janine (2-2-2018 om 07:07)
Voordat jullie oordelen, er was in de bocht al een ongeluk gebeurt en ze daar aan het opruimen waren, waardoor verkeer vlak voor de afslag stapsvoet reed. Dit ongeluk gebeurde achter mij. Toen was de rij al een eind lang, richting het viaduct. Dus sowieso al een hele gevaarlijke situatie, als je in moet voegen en gelijk hard af moet remmen.