Weerbericht:
Bewolkt en af en toe regen, toenemende wind. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto bovenop vangrail A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 12-02-2018, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Op de A58 bij Arnemuiden is maandagmiddag een personenauto bovenop de vangrail terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Volgens de politie bleef/bleven de inzittende(n) van het voertuig ongedeerd. Bergingsbedrijf De Moor is ter plaatse gekomen om de auto te takelen. Na een uur was de auto afgevoerd.

De politie zette samen met Rijkswaterstaat een deel van de snelweg af. Hierdoor ontstond een kleine file.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (15-2-2018 om 12:56)
even een whats-app controleren, of inderdaad geen controle meer over het voertuig, het is wel een Opel, zeker op zondag let ik daar extra op..in het verkeer... klapbandje had ook mogelijk geweest...
AntiGSM (12-2-2018 om 23:53)
Ik durf het bijna niet te zeggen...beetje afleiding???? Je zou op een gegeven moment echt niet meer de weg op durven wat rijdt er rond tegenwoordig!
Joris (12-2-2018 om 21:15)
Als je in zo'n flauwe bocht je voertuig niet op de weg kan houden ben je het rijbewijs niet waard. Inleveren en fietsen maar. Of een scootmobiel aanschaffen.
Moeder (12-2-2018 om 16:09)
Gek, maar je kijkt nergens meer van op..