Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing vrachtwagen - auto N254 Nieuwdorp

Toegevoegd: 16-02-2018, 17.08 uur - Update: 16-02-2018, 17.50 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De N254 tussen Ritthem en Nieuwdorp is afgesloten vanwege een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto.


Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Bernhardweg West. De personenauto raakte door onbekende oorzaak met de linker voorzijde de brandstoftank van de vrachtwagen met Roemeens kenteken. Hierdoor ontstond een flinke diesellekkage. De personenauto kwam in de berm tot stilstand. De bestuurder is door de ambulancedienst onderzocht maar liep geen ernstig letsel op. De trucker bleef ongedeerd.

De brandweer heeft vanwege de lekkage het wegdek ter plekke gereinigd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de personenauto getakeld. De vrachtwagentrailer is ter plaatse losgekoppeld en zowel de trailer als de vrachtwagentrekker zijn door Kuzee weggebracht. Sagro is momenteel nog bezig om het wegdek verder schoon te maken. De weg is daarom tussen Ritthem en Nieuwdorp nog altijd dicht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (16-4-2018 om 14:02)
@Renate , het wel GOED te zien dat de Fiat zich in de zijkant van de vrachtwagen boorde, en misschien wel hun redding is geweest..., 5 meter eerder en het was een frontale botsing geweest , waarvan de gevolgen niet te waren overzien... en ik weet zeker dat onze buitenlandse bestuurder heeft moeten blazen... dat is standaard bij elk ongeval... het blijft daar gevaarlijk 100 per uur op een 2 baans weg met een metertje groene strook er tussen..nog een jaar en het is daar vierbaans ivm met het nieuwe tunnel trace.
Renata (17-2-2018 om 10:18)
Weer onbekende oorzaak. Weer buitenlandse vrachtwagen. Vraag me af of die vrachtwagenchauffeur van dat andere vreselijke ongeluk al gevonden/ondervraagd is. Denk er nog steeds aan wat dat gezin is overkomen :-( Nu is nog goed afgelopen gelukkig.
Cookie-instellingen beheren