Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Man heeft zakken wiet in auto liggen N59

Toegevoegd: 21-02-2018, 08.24 uur
Man heeft zakken wiet in auto liggen N59
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse heeft de politie vannacht een 47-jarige automobilist uit Delft aangehouden nadat in zijn auto zakken met hennep waren aangetroffen.


Surveillerende agenten reden rond 01.15 uur in de omgeving van Bruinisse. Op de N59 zagen ze een auto rijden welke ze aan een controle onderwierpen. Terwijl de bestuurder zijn rijbewijs overhandigde, roken de agenten een sterke hennepgeur.

In de auto trof de politie vervolgens tientallen kilo’s aan hennep aan in vuilniszakken. Hierop werd de automobilist aangehouden. De hennep en de auto zijn in beslag genomen. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (21-2-2018 om 10:02)
Dat is dus een echte ketting roker.