Weerbericht:
Vrij zonnig, vanavond en morgen bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Fietsster omgekomen op Stationsbrug Middelburg

Toegevoegd: 11-09-2006, 18.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een aanrijding op de Stationsbrug in Middelburg is maandag een fietsster om het leven gekomen. De vrouw kwam rond half zes aan de zijde van het NS-station aan de Kanaalweg in botsing met een andere fietser. Daarna kwam zij ten val.


Een vrachtwagenbestuurder merkte het ongeval te laat op en botste vervolgens op de ten val gekomen fietsster. Het personeel van een toegesnelde ambulance kon niet veel meer uitrichten. Volgens getuigen was het slachtoffer op slag dood.

Direct nadat het ongeval plaatsvond werd ter plaatse al druk gediscussieerd over de verkeersveiligheid op en rond de brug. Middelburgs klagen immers al jaren over onveilige situaties bij de brug. "Zou de gemeente nu eindelijk iets doen aan de situatie?" was een veel gehoorde vraag.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren