Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Vrouw bijna in auto getrokken Wissenkerke

Toegevoegd: 06-03-2018, 11.48 uur
Vrouw bijna in auto getrokken Wissenkerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - De recherche onderzoekt een aangifte van een vrouw die op woensdag 21 februari ter hoogte van het Wilhelminaplein bij de Wilhelminastraat in Wissenkerke door een onbekende man bijna in een auto werd getrokken. De zaak is vanochtend pas door de politie naar buiten gebracht.


De vrouw was tussen 17.30 uur en 18.30 uur haar honden aan het uitlaten. Ze liep op het voetpad ter hoogte van het Wilhelminaplein toen er een auto stopte. Een man kwam vervolgens half uit de auto en hij pakte de vrouw vast waarop één van haar honden de man beet. Daarop ging hij terug achter in de auto zitten en vervolgens ging de wagen er vandoor.

De vrouw waarschuwde de politie maar de auto met daarin de twee mannen is niet meer aangetroffen. Volgens de vrouw zaten er in de auto twee mannen. Haar belager zat achterin aan de rechterzijde. Van hem is het volgende signalement bekend: blanke man, ongeveer 30 jaar oud, 1.75 meter lang, stevig postuur met een buikje en een bol rond gezicht.

De man had kort donker haar en donkere ogen. De man droeg een zwarte jas, blauwe jeans en bruine/ beige schoenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
olga pfann (6-3-2018 om 17:06)
Belachelijk dat het nu pas gemeld is. lopen zoveel meisjes en vrouwen hier alleen in het dorp. ook s,avonds!!!
mister J (6-3-2018 om 13:13)
Wat voor een auto was het?
Albert (6-3-2018 om 12:55)
Sterk verhaal en niemand heeft wat gezien ? Miss aandacht vragen ? Zeelandbrug en Goes en Oosterscheldekering hangen vol camera's en niemand kan iets vinden ? Vind dit erg ongeloofwaardig en als het een blanke man is mag het wel gezegd worden maar als het donkere man was stond er niks bij want dat is etnisch profileren ! Vreemd verhaal........
Tamara (6-3-2018 om 12:48)
Waarom NU pas naar buiten gebracht!!! Ik snap dat niet!
liesbeth van den bergh (6-3-2018 om 12:30)
BRAVE HOND!!!!
Jan (6-3-2018 om 12:10)
. Een man kwam vervolgens half uit de auto en hij pakte de vrouw vast,nu is mijn vraag hoe weet zij de man zo goed te beschrijven de kleur van zijn broek en zelfs zijn schoenen? en dit allemaal terwijl hij half uit de auto hangde.super snelle mevrouw en super honden
Cookie-instellingen beheren