Weerbericht:
Perioden met zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto te water bij Praxis Goes

Toegevoegd: 16-03-2018, 09.47 uur - Update: 16-03-2018, 11.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de Albert Joachimikade in Goes is vanochtend een auto te water geraakt. Duikers hebben vastgesteld dat er niemand meer in het voertuig zit.

De auto belandde rond 09.30 uur door onbekende oorzaak in het water. Door de brandweer werden direct twee duikploegen, een tankautospuit en een ladderwagen op pad gestuurd. De ambulancedienst snelde toe met een rapid responder en een ambulance.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland is het nog niet duidelijk of er iemand in de auto zat toen deze te water raakte. Rond 09.50 uur was een eerste duiker in het water te zoeken naar mogelijke slachtoffers. Twintig minuten later meldde de Veiligheidsregio dat duikers de auto hadden gelokaliseerd en dat er niemand in bleek te zitten. De zoekactie werd hierop beëindigd.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto uit het water getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herman Vroonland (23-3-2018 om 16:57)
Vanzelfsprekend komt het doordat de straatstenen niet 100% waterpas liggen. En uitstappen zonder de handrem er op te zetten, hoe komt iemand al bij zo een idee ? Volgens mij geen groot wonder dat het met dergelijke ideëen een keer fout moet gaan. Gelukkig dit keer geen gewonden want voor het zelfde geld rolt die zo over een klein kind of zoiets. Echt onverantwoord en dan nog met domme commentaar aankomen dat het aan de weg ligt. Ronduit een waardeloze instelling en een rijbewijs onwaardig. Een educatieve maatregel lijkt mij hier op zijn plaats, en opnieuw rijexamen doen.
Zeebert (22-3-2018 om 16:48)
@ eigenaar, dan moet u die handremeens wat harder aantrekken zoals u geleerd heeft voor uw rijbewijs, anders werkt die blijkbaar niet. Of gewoon eens wat vaker naar de garage voor onderhoud want er mankeert iets aan die remmen, of aan uw kwaliteiten als voertuigbestuurder anders bleef die auto wel gewoon op zijn plek. Beide trouwens uw eigen verantwoordelijkheid. En nog bedankt voor de overlast en kosten voor de gemeenschap.
Eigenaar (17-3-2018 om 20:37)
Stond ie Renata! Moet je eens proberen uit je auto te stappen daar als ie niet op de handrem staat.
Renata (16-3-2018 om 10:45)
In versnelling zetten of handrem, wel zo handig.