Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 142 km

Brandweer rukt uit voor kat op dak Vlissingen

Toegevoegd: 01-04-2018, 17.18 uur
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zondagochtend uitgerukt voor een kat die op het dak van een pand aan de Badhuisstraat zat.


De hulpdiensten werden rond 11.40 uur geïnformeerd over een poes die al langere tijd op een dak zou zitten en er niet meer af zou kunnen of durven. De brandweer ging met de nieuwe hoogwerker 19-4451 ter plaatse om een poging te doen het dier van het dak te halen

 Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg. Er zat voor de brandweer daarom niets anders op dan het dier verder met rust te laten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gea (2-4-2018 om 10:57)
Goeiemorgen allemaal, wat een kritiek allemaal zeg, jeetje, hier zitten weinig katten liefhebbers tussen, iedere keer als ik ga wandelen, moet ik oppassen dat ik niet in de STROND trap van honden, terwijl de bazen verplicht zijn de STROND op te ruimen, de speelplaats, de stoep, ook de tuinen, en als mensen zit je ook vaak imet je handen in de tuin te vreten en San grijp je zo in de STROND, gadver veel sukses iedereen!!!!!!!!!!
Gea (2-4-2018 om 10:51)
Goeiemorgen huisdier, wat een kritiek zeg, heb je niets anders te zeggen, wij hebben al 4 jaar katjes en poesjes, en NIEMAND heeft daar last van, ze blijven gewoon in onze tuin hoor!!!!!!!!!!
HUISdier (1-4-2018 om 21:25)
Kosten verhalen op de asociale eigenaar die zijn Huisdier buiten laat zonder controle. En ja een kat kan je heel makkelijk binnen houden maar dat kost tijd en aandacht en dat is blijkbaar teveel gevraagd voor de meeste katteneigenaars. Wel een kat willen maar vervolgens vrolijk naar buiten gooien waar ze een ware slachting aanrichten onder bodembroerders en andere klein spul. Hoog tijd voor een flinke kattenbelasting en weer terug naar de oude jachtwet: loslopende katten zonder duidelijke eigenaar: bye bye kat
johanna (1-4-2018 om 21:15)
wat geweldig dat ze toch proberen dit diertje te redden , en of het nu om een kat gaat of niet ik ben er blij mee als we zien wat er aan kosten aan héél veel andere dingen op gaan dan kan dit er ook nog wel bij , bedankt
Terneuzenaar (1-4-2018 om 20:56)
Aanlijnplicht invoeren.
Kattenliefhebster (1-4-2018 om 20:47)
@ zeeuw: ja, het is idd een kat! Een levend wezen, Typisch een opmerking van iemand dat zelf geen huisdieren heeft (gehad).. Ze zouden jou eens op een dak moeten zetten, en ik hoop dat ze jou daar dan heel lang laten zitten! Ik hoop dat de kat er alsnog gezond en wel van het dak afkomt.
Cookie-instellingen beheren