Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 48 km

Brandweer rukt uit voor kat op dak Vlissingen

Toegevoegd: 01-04-2018, 17.18 uur
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Vlissingse brandweer is zondagochtend uitgerukt voor een kat die op het dak van een pand aan de Badhuisstraat zat.


De hulpdiensten werden rond 11.40 uur geïnformeerd over een poes die al langere tijd op een dak zou zitten en er niet meer af zou kunnen of durven. De brandweer ging met de nieuwe hoogwerker 19-4451 ter plaatse om een poging te doen het dier van het dak te halen

 Toen de brandweerlieden met het bakje van de hoogwerker bij het dak waren, vluchtte de kat weg. Er zat voor de brandweer daarom niets anders op dan het dier verder met rust te laten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (1-4-2018 om 20:05)
is erg goed en lief bedoeldaar er zal een melding binnen komen voor ernstigere zaken...ff de brandspuit erbij halen en wat water en die kat gaat er als een haas vandoor...en wat te denken aan de kosten zeg!!!
zeeuw (1-4-2018 om 17:59)
al dat softe gedoe, is er zelf op gekomen kan er ook zelf af , de gemeenschap draait wel op voor de kosten brandweer is er om te blussen het is maar een kat
Cookie-instellingen beheren