Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veel schade na burenruzie in Tholen

Toegevoegd: 08-04-2018, 22.07 uur - Update: 09-04-2018, 15.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Zondagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ruzie tussen meerdere bewoners van de Kotterstraat in Tholen. Volgens de politiewoordvoerster liep een langslepend burenconflict uit de hand.

Agenten kregen rond 18.20 een melding van een vechtpartij in de Kotterstraat. Ter plekke zien de agenten meerdere personen met elkaar op de vuist gaan. Het was erg onrustig op straat. Agenten zijn tussenbeide gesprongen en hebben een verdere escalatie voorkomen.

De aanleiding voor de vechtpartij is vermoedelijk een langslepend burenconflict. Twee mannen zijn aangehouden omdat zij een auto hadden vernield. Een 24-jarige verdachte heeft ook een agent bedreigd. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is voorgevallen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j.j. (9-4-2018 om 18:44)
een schande in mijn geboorte stad tholen ik ben er al 38.jaar weg maar blijf mijn stad knuppel dat inport er uit in mijn tijd was het anders.
Vlissinger (9-4-2018 om 12:43)
niemand wat te melden ? niemand ? Typisch als dit in mijn stad gebeurt scheeuwd ieder moord en brand. nu is het elders en heeft niemand wat te melden.
ook een slachtoffer in een buurt (9-4-2018 om 08:52)
Wel dat zou hier ook zo maar eens kunnen gebeuren ,want het houd één keertje op, en wat wordt er dan gezegd wat zou er nu toch gebeurt kunnen zijn? de instanties doen er geen ene flikker aan tot het vuur in de pan slaat ,want er zijn buurt bewoners die nooit weten stoppen