Motorrijders rijden 112 km/u te hard over Sloeweg

Toegevoegd: 14-04-2018, 10.35 uur

Motorrijders rijden 112 km/u te hard over Sloeweg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

S-HEERENHOEK - Drie motorrijders zijn gisteravond door de politie betrapt op te hard rijden bij ’s-Heerenhoek. Hun rijbewijs is ingevorderd.

Agenten controleerde het drietal met een lasergun op de Sloeweg waar 100 km/u gereden mag worden. Toen de drie motorrijders uit Amsterdam aan kwamen rijden werd hun snelheid gemeten op 219 km/u. Na correctie is dit een overtreding van 112 km/u.

De politie moest met zwaailicht en sirene achter de motorrijders aan om ze bij te kunnen houden. De bestuurders stopten bij een tankstation in Waarde. Hier zijn de rijbewijzen ingevorderd. De officier van justitie gaat zich buigen over de strafmaat.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan Willem Hajee (15-4-2018 om 10:45)
Heb zelf 35 jaar motor gereden. Neen, nooit veel te hard. Nooit ongeval of prent gehad. En mijn PC 800 was nauwelijks hoorbaar op 15 meter afstand. Je kunt ook van motorrijden genieten zonder takkeherrie en zonder veel te hard te gaan. Die aso's vertegenwoordigen maar een paar procent van alle motorrijders. Ze zijn helaas wel beeld bepalend.
Vogeltje (15-4-2018 om 06:01)
@Peet, dus ALLE motoren en scooters verbieden? Wat te denken van de auto's? Die kunnen ook racen en geluid maken. Of de fietsers die regelmatig door rood rijden en appen? Oh wat te denken van mensen in een scootmobiel? Te breed voor het fietspad en de stoep misschien? . En voetgangers? Mensen met honden aan de lijn? Omdat er een paar te hard rijden moet ineens alles verboden worden? Beetje nadenken, vind je ook niet? Van DEZE motorrijders mag het rijbewijs wel afgepakt worden maar niet ALLE motorrijders rijden als gekken hoor.
grensarbeider (14-4-2018 om 16:11)
@Peet dus al die duizenden motorrijders rijden allemaal te hard in Vlissingen en Dishoek? Knappe conclusie!
Jan Willem Hajeej (14-4-2018 om 13:39)
Wat er nu zo bizonder is aan dit bericht weet ik niet. Ik zit bovenop de Sloeweg en dit is aan de orde van de dag. Of is het dat dit soort idioten vrijwel nooit wordt gepakt en nu toevallig een keer wel?
B.B. (14-4-2018 om 12:37)
In Duitsland werd deze week iemand gepakt met 60 km/u te hard, de gevolgen waren: voertuig kwijt (definitief), rijbewijs 3 mnd kwijt (zou veel langer mogen zijn) en 1200 euro boete. Bij deze gasten die zoveel te hard reden mag het oordeel nog veel hoger zijn: voertuigen door de shredder (nooit meer op de weg), rijbewijs definitief kwijt en minstens 12.000 euro boete. Maar ja, waarschijnlijk treffen ze wel weer een milde rechter. Er zijn zoveel bestuurders van voertuigen die ze van de weg moeten halen: teveel lawaai, overdreven snelheid, onder invloed, noem maar op! Maar ja, in Nederland kan alles!!!
raya (14-4-2018 om 12:06)
Nou nou nou Peet dat is wel heel erg kort door de bocht. Dan moeten ze auto`s ook gaan verbieden want die rijden ook te hard en asociaal en je heb er ook nog die met drank of drugs achter het stuur zitten. MAW niet alles over 1 kam scheren!!! Maar van deze motorrijders mag het rijbewijs worden afgepakt en na 5 jaar opnieuw examen doen geldt zowel voor alle rijbewijzen