Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 118 km

Man geeft valse gegevens op na botsing Terneuzen

Toegevoegd: 30-04-2018, 08.39 uur
Man geeft valse gegevens op na botsing Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie zoekt een jongeman die donderdag in Terneuzen schade veroorzaakte met zijn fiets. Hij gaf namelijk valse gegevens door.


Getuigen zagen dat de man in de Leeuwenlaan met zijn fiets een auto raakte en zo schade veroorzaakte. De man liep hierna de nabij gelegen Bilal-i Habesi-moskee in om zijn naam en telefoonnummer achter te laten, maar volgens de politie klopt het doorgegeven nummer niet.

De politie roept de fietser daarom op zichzelf te melden op het politiebureau in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (1-5-2018 om 23:21)
Volgens mij is iedere burger VERPLICHT een indentiteitsbewijs bij zich te hebben?dan wordt het al een heel stuk moeilijker om een valse naam op te geven..
piet jan klaas (30-4-2018 om 14:21)
Haha dit is weer typisch MIJN volk om de woorden 'eigen volk' en 'dit volk' in de mond te nemen. wat heeft het er nou mee te maken dat deze persoon in kwestie de moskee in liep? jammer weer dit. mensen die de kerk in lopen zijn heilig zeker? hou toch op! dat hij een fout maakt wat ook nog strafbaar is keur ik absoluut niet goed zeer dom van hem, maar had net zo goed een nederlandse jongen kunnen zijn! groetjes van een 100% hollandse man
Rickonzin (30-4-2018 om 14:07)
Eigen volk hè, ik stond er op te kijken het was anders geen van hun eigen volk maar, een bas of een rick, jammer dat je zo oordeel
Rick (30-4-2018 om 09:09)
Nogal naïef om te veronderstellen dat de man zich zou melden.... Dan werkt hij zich alleen maar verder in de nesten. Misschien kennen ze hem in de moskee, maar of ze hem zullen verlinken is maar de vraag; eigen volk hè...
Jokko van der Sneuk (30-4-2018 om 08:51)
Tip van Jokko laat de fietser jou bellen dan heb je zijn nummer... Niet alles geloven van jan en alle man. en maak een foto van hem... maar dit volk is erg bang van camera's en foto's maken. net of ze iets op hun kerfstok hebben.
Cookie-instellingen beheren