Man moet nog 489 euro aan boetes betalen

Toegevoegd: 04-05-2018, 09.56 uur

Man moet nog 489 euro aan boetes betalen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft donderdagavond bij Rilland een man aan de kant gezet die nog voor honderden euro’s aan boetes open had staan.

De politie kwam de automobilist, een 35-jarige Rotterdammer, rond 21.00 uur tegen op de Valckenisseweg. Hij en zijn voertuig werden gecontroleerd en de man bleek nog een bedrag van 489 euro aan boetes open te hebben staan.

Nadat de boetes waren voldaan mocht de Rotterdammer weer verder rijden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-5-2018 om 06:59)
Niet te begrijpen dat de boete,s zo lang open blijven staan en dan gelukkig komt de man toch weer de politie tegen en prompt word de boete van 489 euro contant betaalt zo,n boete moet toch in een veel kortere tijd betaald zijn ?
Peet (4-5-2018 om 11:07)
Was geen echte Rotterdammer bestaat niet ! Zal wel een pool ofzo zijn geweest want als ik mijn boete niet betaal staat er binnen 3 maanden incasso aan de deur voor beslagname of loonbeslag... Zo gaat hier in Holland als die man niet was aangehouden had hij nooit betaald..... Goed gedaan Brussel 1-tje is er nu gepakt waatschijnlijk rijden er nog 3 miljoen van rond met openstaande schulden pffffffffffffff