Daders straatroof Middelburg nog voortvluchtig

Toegevoegd: 08-05-2018, 16.47 uur

Daders straatroof Middelburg nog voortvluchtig
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee jongens die maandagmiddag in Middelburg een straatroof pleegden zijn nog altijd niet achterhaald. De twee maakten een 59-jarige Rotterdammer zijn rugtas afhandig.

De man liep rond 16.30 uur over de Koepoortlaan toen er een scootertje langs hem kwam gereden met daarop twee personen. Eén van de twee rukte de rugzak van de man van zijn schouder. De twee reden vervolgens weg richting de Zuidsingel. De politie heeft nog naar het duo gezocht, maar de daders konden niet meer worden achterhaald.

Er was sprake van een roodbruine scooter met rode handvatten aan het stuur. Een van de personen die op de scooter zat, droeg een zwarte helm en een grijs shirt. Opvallend was volgens de politie dat ze na de straatroof de Koepoortlaan uitreden en afremden voor ze met normale snelheid de Zuidsingel opreden.

In de zwarte rugzak van het slachtoffer zaten persoonlijke spullen zoals een bril en wat kleding, maar ook o.a. een laptop en een e-reader.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan Spinnewijn (9-5-2018 om 02:45)
Lichtgetint denk ik. Niet dat ik iets tegen die gasten heb echter,het is wel een feit dat ze voor veel overlast zorgen met hun scootertjes het trottoir oprijden en de argeloze voorbijganger bijna van de sokken rijden. Heb je het lef om ze daarover aan te spreken (wat veel mensen dus niet durven omdat er altijd een hele groep bij elkaar klontert zoals kakkerlakken dat doen achter een koelkast) wordt je uitgescholden en bespuwd. Schandalig dat hier niet tegen opgetreden wordt. Waarom worden die gasten niet ingelijfd bij "Orionis" zodat er toch een mogelijkheid is dat ze nog iets van hun,tot nu toe,zinloze leventje kunnen maken? Ze zijn bijna allemaal een jaar of twintig en hebben dus nog een redelijk lange weg te gaan. Foutje van de ouders??