Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Slachtoffer Rilland komt uit België

Toegevoegd: 13-06-2018, 20.13 uur - Update: 13-06-2018, 21.31 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de Oude Rijksweg (N289) bij Rilland wordt nog altijd onderzoek gedaan naar de toedracht van de fatale aanrijding die daar vanmiddag plaatsvond. Inmiddels is duidelijk dat het dodelijke slachtoffer een Belgische man betreft.


Op een recht stuk weg kwamen rond 16.35 uur een Belgische personenauto en een Nederlandse bestelbus met elkaar in botsing. De personenauto reed vanuit de richting van de Oesterdam naar Rilland, de bestelbus naderde uit tegenovergestelde richting. Er ontstond een flinke ravage en er bleken verschillende personen gewond te zijn geraakt.

De bestuurder van de personenauto is ter plaatse overleden. Het gaat om een 64-jarige man uit het Belgische Berlare. Een 67-jarige passagiere, eveneens uit deze plaats afkomstig, raakte gewond. Ook de bestuurder van de bestelbus (een 64-jarige Tholenaar) en een 41-jarige passagier (eveneens uit Tholen) raakten gewond. De opgeroepen traumahelikopter kwam niet meer ter plekke.

De brandweer heeft de overleden automobilist samen met de politie en een uitvaartverzorger geborgen. Rond 20.00 uur werd nog altijd sporenonderzoek gedaan. Wel is inmiddels een bergingsbedrijf ter plaatse. De weg was om 21.00 uur nog altijd volledig afgesloten. Hoe lang dit nog gaat duren is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750