Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Brand zonnepanelen verwoest dak woning

Toegevoegd: 16-06-2018, 14.57 uur - Update: 16-06-2018, 16.34 uur
Foto 17 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezorgde moeder (16-6-2018 om 17:39)
Garriedarrie... ik heb ook zonnepanelen... Kunnen die dingen oververhit raken? Hoe voorkom je dat?? Zó heet was het vandaag ook niet.... Sterkte voor de bewoners!
Peter (16-6-2018 om 17:22)
Niet zo mooi! Vreselijk is dat brand! Zonnepanelen in brand? Je hoort er bijna nooit over dat deze in brand vliegen. Wel stellen diverse kenners dat je beter uit bent met duurkoop dus duitse degelijkheid. Maar vergis u niet, er is geen duitse fabrikant die ze zelf maakt ze worden allen in China ingekocht, dus nee niet aan de eisen van de duitse fabrikant. Duitsland flikt hem weer over de rug van de naieve nederlander haha.. Beter een duits merk als AEG of Siemens ingekocht chinees product die 6000€ duurder is daardoor dan gewoon een japans product. Dat dit anno 2018 nog kan vorsprung durch fraude. Made in Germany. Dat dit in zeeland nog steeds goed verkoopt snap ik want duitsland is hier alom vertegenwoordigd. Pro duits.
Cookie-instellingen beheren