Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw laat partner achter na ongeluk

Toegevoegd: 30-06-2018, 15.34 uur
Vrouw laat partner achter na ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag om 01.30 uur een 67-jarige vrouw uit Hulst aangehouden op verdenking van het verlaten van een plaats ongeval. Daarbij is haar partner, een 68-jarige man uit Hulst, zwaargewond achtergebleven.


Het tweetal had rond 01.00 uur vermoedelijk onenigheid gehad, waarna de man mogelijk probeerde te verhinderen dat de vrouw wegreed. Daarbij kwam hij ten val en raakte gewond. De vrouw liet de zwaargewonde man achter en vertrok. Ze is korte tijd later aangehouden.

De auto waarin zij reed is voor onderzoek in beslag genomen. De man is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het incident. Ook heeft de politie bij de vrouw een ademanalyse afgenomen. Daaruit bleek dat ze onder invloed van alcohol was (460 ug/l). Ze is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jeanine (30-6-2018 om 16:55)
en weer door drank !!! het zou beter zijn dat daar eens wat meer controle was . zuipen daar ook als een tierelier , en maar met de auto rijden ,, komt wel weer uit nu ,, drank maakt meer kapot dan je lief is ...
Cookie-instellingen beheren