Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode gevonden in flat Middelburg

Toegevoegd: 18-07-2018, 04.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar de vondst van een stoffelijk overschot vannacht in een flatgebouw in Middelburg.

Het slachtoffer werd rond 03.15 uur ontdekt in één van de flats aan het Driewegenhof. In het flatgebouw bij De Overloper bevond zich op de bovenste etage een persoon. Deze is enige tijd gereanimeerd maar het slachtoffer bleek te zijn overleden.

Er werden twee ambulanceteams ingezet en ook een hoogwerker van de brandweer kwam ter plekke. De hoogwerker is uiteindelijk niet meer ingezet toen bleek dat men niets meer voor het slachtoffer kon doen. Ook de Rotterdamse traumahelikopter die aanvliegend was, werd teruggestuurd naar de basis.

De politie heeft het trappenhuis van de flat afgezet met linten. Nader onderzoek moet uitwijzen hoe de persoon precies is overleden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750