Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek flat Middelburg in volle gang

Toegevoegd: 18-07-2018, 07.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het onderzoek naar het overlijden van een persoon in een flatgebouw aan de Driewegenhof in Middelburg is nog in volle gang.


Het slachtoffer werd rond 03.15 uur ontdekt en bevond zich op de galerij van de bovenste etage. Er werden twee ambulanceteams ingezet maar een reanimatiepoging mocht niet baten. De eveneens opgeroepen hoogwerker en traumahelikopter werden niet meer ingezet.

De politie zette in eerste instantie het trappenhuis van de flat af maar inmiddels is alleen nog een deel van de galerij niet toegankelijk. Er zijn zeilen gespannen om het zicht op het slachtoffer te ontnemen. Binnen het afgezette deel van de flat zijn verschillende bloedvegen te zien, onder meer bij één van de voordeuren.

De afdeling Forensische Opsporing is inmiddels met twee bussen ter plaatse. Rechercheurs in witte overalls doen inmiddels sporenonderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750