Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw die tegen boom reed was dronken

Toegevoegd: 30-07-2018, 09.57 uur
De vrouw werd per ambulance afgevoerd.
De vrouw werd per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HULST - De persoon die zondagavond met een auto tegen een boom reed in een woonwijk in Hulst, had te veel alcohol gedronken. Dat zegt de politie.

Volgens de politie zat achter het stuur van de auto een 38-jarige vrouw uit Hulst. Ze moest een ademtest ondergaan en ze blies bijna 1.200 Ug/l, ongeveer 5,5 keer te veel. Hoeveel ze exact op had, moet echter nog definitief worden vastgesteld.

"De bestuurster werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat ze hierdoor niet een uitgebreide ademanalyse op het politiebureau kon afleggen, nam een arts een bloedproef af. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht. Het resultaat hiervan is over ongeveer twee weken bekend", aldus de politie.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (6-10-2018 om 15:11)
Rijbewijs voor 10 jr innemen en een zeer hoge boete opleggen. nu stopte een boom haar--wat als ze iemand had geraakt??
marcel (2-8-2018 om 15:01)
Nog elke dag zie ik mensen slingeren, telefoontje spelen, met drank op gaan rijden, veel te snel rijden etc etc. Je komt gewoon overal mee weg omdat er geen handhaving is. Altijd wordt er achteraf gehandeld, typisch. En dan een zielig verhaal ophangen zeker, en is het de schuld van een ander. jaja. mooi is dat.
Tim Fakkeldij (1-8-2018 om 12:08)
Wanneer komt er nu eens, ook van hogerhand, eindelijk een echte anti alcohol actie opgang vergelijkbaar met de anti rook beweging? Of blijven we met ons kop in het zand zitten w.b. alcohol?
Geoffrey (1-8-2018 om 11:58)
@wilbert Boenne hiervoor hoeft geen achtergrond bekend te zijn met zoveel alcohol achter het stuur kruipen is hoe dan ook onverantwoord en zeer strafbaar. Hopeljk krijgt deze mevrouw even een cursus hoe het wel moet met een flinke boete. dit soort (rij)gedrag is niet te excuseren en zou velen malen harder dan tegenwoordig moeten worden aangepakt je weet nooit hoeveel schade en verdriet je hiermee iedereen kunt aandoen.
grensgeval (1-8-2018 om 09:28)
Heeft niets met oordelen te maken in dit geval, als je gedronken hebt dan kruip je niet achter het stuur. Zo simpel is dat.
Wilbert Boenne (31-7-2018 om 16:56)
Oordeel niet over iets waar je de achtergrond niet van kent!!!!!