Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vrachtwagen gekanteld bij Schoondijke

Toegevoegd: 13-08-2018, 20.40 uur
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - Bij Schoondijke is maandagavond een vrachtwagen gekanteld. Het is niet bekend of de chauffeur van de vrachtauto gewond is geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 20.00 uur op de rotonde bij de kruising Middenweg (N61) - Lange Heerenstraat (N253) - Rondweg Schoondijke (N676). De vrachtwagen reed ook een lantaarnpaal omver. Er werden direct twee ambulanceteams en meerdere brandweerwagens opgeroepen. 

De vrachtwagen, welke een zeecontainer vervoerde, blokkeert de weg. De politie leidt het verkeer ter plaatse om. Het gevaarte zal later vanavond geborgen worden.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (24-8-2018 om 17:56)
@ chauffeur dat lijkt mij ook, misschien wel hangende lading, of de lading staat los tussen de zij wanden... als chauffeur weet je niet hoe het er in zit ivm verzegeling van de container...
Chauffeur (14-8-2018 om 22:45)
Nummer 3 in tijd van 3 maanden op zn kant alle 3 peno containers Komt dit door verkeerde belading of ?
Mike (14-8-2018 om 15:06)
Dat is de derde al van P&O zal ook een deel aan het type lading liggen maar daar moet je als (beroeps)chauffeur toch rekening mee houden.
Kees (14-8-2018 om 00:32)
En weer op een rotonde.... de snelheid van deze truckers is veel te hoog. Het gebeurt regelmatig op deze weg omdat ze hier als idioten rijden. Een geval van eigen schuld dus. maar beterschap aan de chauffeur.
Heleen (13-8-2018 om 22:59)
Deze malloot zijn wij rond 19.40 uur tegengekomen toen hij de rotonde bij Hoek passeerde. Met overhellende combinatie en een onverantwoorde snelheid en rijstijl. Het verbaast ons niets dat hij het heeft gepresteerd om de boel om te laten vallen. Oppakken zulke piraten, rijbewijs in beslag nemen en voor de kosten op laten draaien. Het mag een wonder heten dat er geen medeweggebruikers bij betrokken zijn geraakt. Onbenul.