Weerbericht:
In het noordoosten eerst mogelijk glad. Verder bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Weer vaten gedumpt, nu in Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 21-09-2018, 10.22 uur - Update: 21-09-2018, 13.33 uur
Door: Roland de Jong

SINT-MAARTENSDIJK - Voor de vierde keer deze maand zijn gedumpte vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen. Dit keer was het raak in Sint-Maartensdijk.


De dumping vanochtend vond plaats bij een gebouwtje van KPN bij de overgang van de Provincialeweg (N286) naar de Stavenisseweg (N286). Ter plekke stonden vlakbij het fietspad in totaal zeven grote blauwe vaten van 100 liter en 13 kleinere jerrycans van 25 liter.

Even na 08.00 uur werd een ploeg van de brandweerpost in Stavenisse opgeroepen om metingen te doen maar de situatie bleek niet gevaarlijk. De politie doet onderzoek naar de herkomst en de vaten zullen later vandaag worden opgehaald.

De vanochtend ontdekte dumping is al zeker de vierde deze maand. Woensdagochtend werden langs de Nieuwe Postweg (N286) bij Tholen zeven vaten en een jerrycan gevonden. Diezelfde dag werd naast een glasbak bij de Spuidamstraat in Scherpenisse ook drugsafval gevonden.

Aan de Mollekotweg in IJzendijke werden donderdagavond 6 september verschillende nog dampende vaten met chemisch afval gevonden. Eerder die week was het al raak bij de Koegorsstraat in Terneuzen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-9-2018 om 06:59)
Zo je ziet ze moeten toch een keer van die rommel af,en word dan op zulke manieren gedumpt, toch heel jammer dat er niemand gepakt is geworden,als je deze hoeveelheden ziet dan kan je wel vermoeden dat het om grote hoeveelheden drugs gaat
jan (21-9-2018 om 16:26)
Ze hebben het druk die gasten want de vraag is groot in Nederland en Belgie ,in Belgie is de politie wakker daar zitten ze er boven op om die rotzooi te onderscheppen. In Nederland zitten ze liever op hun krent en wachten tot ze een tip krijgen dat is het enige verschil .
Befair (21-9-2018 om 12:53)
Doe aub dna onderzoek, dit doort mensen hebben schijt aan Nederland en aan onze milieu, maak ze bang met een DNA onderzoek!
zeeuw (21-9-2018 om 12:10)
om dat die straffen zo mild zijn doen ze dat hier in het buitenland worden ze wel anders aangepakt nederland is het walhalla voor de criminelen het land is gewoon verloederd
Cookie-instellingen beheren