Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeval auto-motor Terneuzen

Toegevoegd: 05-10-2018, 22.14 uur - Update: 05-10-2018, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Bellamystraat met de Zuidlandstraat in Terneuzen is vrijdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 20.25 uur de bestuurder van een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Binnen enkele minuten werden meerdere ambulanceteams, diverse politie-eenheden en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De helikopter kon omdraaien toen deze ter hoogte van Sint-Maartensdijk vloog. Zeker één persoon is afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie zette na het ongeluk de kruising volledig af vanwege sporenonderzoek. De weg was rond 22.35 uur nog altijd dicht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (7-4-2019 om 20:00)
7.april 2019. Rond 19.30uur. De psychopathische motorrijder is terug !!! Ik hoorde hem net geleden rondje rijden en tuuren (met motor op plaats staan). Info voor politie:zijn vaste route neemt volgende straten: Zuidlandstraat,Guido Gezellestraat en zeker Rooseveltlaan. Vroeger ook op Bellamystraat, maar met leggen van drempels dat is gestopt. Die motorist is ook bloedverwant van iemand in politie in Terneuzen en daardoor altijd in het schaduw van de wet (Terneuzen is toch zo een klein dorp).
Onbekend (9-10-2018 om 16:13)
Zelf ooit een motorongeluk gehad met veel pijn wat niet mijn fout was. Een ieder die vooroordelen heeft over de motorrijder zonder feiten te weten, wens ik graag de pijn van het letsel dat de onschuldige motorrijder heeft opgelopen. Veel sterkte aan alle betrokkenen.
Om de hoek (7-10-2018 om 18:31)
Zo'n motor was hele avond al op zen achter wiel aan t rijden en burn outs maken en dergelijke. Had t een uur eerder nog gezegd.. die rijd zich nog kapot... desondanks hoop ik wel dat ie er een les uit geleerd heb en mag herstellen van zn verwondingen!
AD. (7-10-2018 om 15:52)
Ik snap het niet helemaal want de auto is rechts geraakt maar staat nog in de Bellamystraat op het trottoir dus wie kwam nu van waar ??
Terneuzenaar (7-10-2018 om 00:34)
Dit was een voorrangsfout van de beginnend bestuurder. Ik was vlak na het ongeval ter plaatse en zag hoe de motorrijder eraan toe was. Nu lees ik reacties dat het een voorbeeld moet zijn, schaam je kapot! Veel sterkte voor de motorrijder en de bijrijder van de auto.
addy (6-10-2018 om 14:30)
ik ben het met buurtbewoner eens maar het is door heel terneuzen ook in de guido gezellestraat is het elke dag raak je houd je adem in als ze langs scheuren en wacht op een klap gelukkig is dat nog niet gebeurt maar je kan er op gaan zitten wachten, ik hoop dat ze verschrikken van het ongeluk gisteren avond laat het een les zijn voor iedereen ook de 2 donkere 4 wielers die bijna elke avond racen