Jongen in elkaar geslagen in park Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2018, 13.00 uur

Jongen in elkaar geslagen in park Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSNGEN - Maandagmiddag omstreeks 17.00 uur kwamen er diverse meldingen binnen bij de politie dat er een jongen in elkaar geslagen zouden worden in het Nelson Mandelapark in Vlissingen door een groepje van een man of vijf. Het zou er nogal grof aan toe gaan en het slachtoffer zou een gebroken kaak hebben opgelopen.

Toen agenten ter plaatse kwamen verspreidde de groep zich snel door alle kanten op te rennen. Eén van de mogelijk betrokkenen kon worden aangehouden door agenten die de achtervolging te voet hadden ingezet. Dit betrof een 16-jarige Vlissinger. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex, is in verzekering gesteld en zal gehoord worden.

Een tweede betrokkene, van wie een naam en signalement bekend was, is aangehouden terwijl hij achterop een scooter zat die op de Nieuwe Zuidbeekseweg reed. Deze jongen is 17 jaar en komt uit Oost-Souburg. Ook hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Ook hij is in verzekering gesteld en wordt eveneens gehoord over zijn betrokkenheid bij de vechtpartij.

Door de agenten zijn verschillende getuigen gehoord. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn letsel is bij de politie niets bekend. De politie onderzoekt de zaak en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-10-2018 om 21:53)
P, hij kwam in een gevecht terecht van een van zn vrienden.. die werd in mekaar geslagen, daar is ie tussen gesprongen.. en vanaf de zijkant heeft ie klappen gekregen..
P (11-10-2018 om 10:19)
Wie weet wat het slachtoffer op zijn kerfstok had.
K (11-10-2018 om 01:59)
Wat er dan weer niet bij staat is dat ie met een boksbeugel geslagen is, vanaf de zijkant.. kaak op plaatsen gebroken.. zeker lafbekken!
Kees (9-10-2018 om 19:37)
Dit zijn volwassen daden en dus volwassen berechten. Één van de vijf had zijn maatjes kunnen doen stoppen. Bijgestaan is meegedaan!!!! Dit lijkt mij zeer zware mishandeling met poging tot doodslag voor alle vijf!!!
Jerome Vet (9-10-2018 om 14:47)
geen genade tonen , met een groepje 1 persoon in elkaar slaan is zo ontiegelijk zwak. ongeacht de reden. allemaal zwaar straffen. en contact verbod opleggen tussen de personen van de groep. laat ze voor elke euro schade ieder 1 uur taakstraf uitvoeren.
Michelle (9-10-2018 om 13:55)
Lafbekken!!