Onderzoek dodelijk ongeluk Goes afgerond

Toegevoegd: 28-10-2018, 09.27 uur - Update: 28-10-2018, 09.44 uur

Foto 17 van 25

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aretha Schoenmakers (29-10-2018 om 18:13)
ik weet niet of die haaientanden ook werken als het verkeer +100km/u komt aanvliegen. in dat soort situaties waar dat voorkomt en niet anders kan plaatst de overheid meestal ongelijkvloerse voorzieningen, omdat dat soort snelheden gewoon veel te gevaarlijk zijn voor voetgangers. die hebben niet eens te tijd om weg te springen al zouden ze het zien aankomen, maar daar gaat het gewoonweg veel te hard voor. dat is dus de reden dat de snelheidslimiet binnen de bebouwde kom op 50km/u gesteld is. dus het haaientanden "had je maar uit moeten kijken voor de dolle dronkenman" verhaal ga ik niet in mee, vind ik eerlijk gezegd beneden alle sociale peil en getuige van totaal onbenul. toon eens respect !
Nico Huijssoon (28-10-2018 om 16:27)
Wat een ontzettend triest bericht. Twee mensen in de bloei van hun leven uit dit leven weggerukt. Dat er weer alcohol in het spel is verbaast mij niet. Door mijn ervaring met alcohol en de voorlichting die ik op scholen heb gegeven heb ik veel geleerd over de mentaliteit omtrent alcoholgebruik. Er heerst nog steeds de gedachte dat 1 of 2 biertjes wel kan. Wel, het is onomstotelijk bewezen en dus zo klaar als een klontje dat 1 of 2 alcoholische drankjes een zeer sterke, en dus bepalende invloed hebben op ons inschattingsvermogen en niet te vergeten ons reactie vermogen. Zeker t.a.v. beginnende bestuurders.. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken verwerken van dit grote verdriet.. Nico Huijssoon.
Anoniem (28-10-2018 om 16:11)
Wat moeten de ouders van beide partijen zich rot geschrokken/verdrietig/machteloos zijn na het horen van dit nieuws. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Ina (28-10-2018 om 13:08)
Wat ontzettend erg! 2 jonge levens afgenomen door iemand die het nodig vindt om met teveel alcohol tóch te gaan rijden. Hoe kun je dat risico nemen??? Maar het zullen je kinderen maar zijn......
Anja (28-10-2018 om 12:42)
Wat een vershrikkelijke ramp voor iedereen zeg !!!!!!°
raya (28-10-2018 om 12:02)
Ik weet niet wie er fout is geweest maar er staan wel haaientanden bij de fietsoversteekplaats. Dat neemt niet weg dat dit een verschrikkelijk ongeluk is geweest. Misschien hadden ook de fietsers te diep in het glaasje gekeken. En de bestuurder van de auto zijn hele leven laten lopen of fietsen of met openbaar vervoer. Zo te zien aan de schade heeft hij ook niet zachtjes gereden. Veel sterkte voor de nabestaanden.