Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs in auto, bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 03-11-2018, 08.40 uur
Drugs in auto, bestuurder onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag op de Van Dishoeckstraat een 20-jarige automobilist uit Vlissingen aangehouden nadat in zijn voertuig drugs waren gevonden.


Tijdens een controle roken agenten een hennepgeur. Ze zagen vervolgens een kleine hoeveelheid hennep in het voertuig liggen. Het voertuig werd hierop verder doorzocht en hierbij troffen de agenten henneptoppen met een gewicht van ongeveer 230 gram hennep aan. Ook vonden ze 10 gram (vermoedelijk) hasj.

De politie nam bij de bestuurder een drugstest af en hij bleek onder invloed van drugs te verkeren. Toen de politie de man vervolgens rond 16.05 uur wilde aanhouden, verzette deze zich. Hij kon desondanks even later worden ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frankster (3-11-2018 om 10:53)
jap , beetje opgespaarde frustraties uiten? Gaat nergens over , alcohol is veel slechter dan een beetje blowen. Echt schandalig en naïef dat onze samenleving nog steeds zo bekrompen denkt, kan natuurlijk niet anders ook met de gelovige instelling van zeeland.
Jap (3-11-2018 om 09:55)
Rotjochies ! Al die gasten blowen maar en doen maar en denken ze alles mogen hier.. Heel veel mannen en jochies en dames blowen hier.. Soms sta je naast een auto voor de verkeerslichten ( vooral scheldestraat ) en komt de wietlucht je tegemoet ! Ook jonge meiden blowen super veel en vaak merk bah pakken !!! Alcohol is fout maar Drugs nog veel erger, Politie kan nu pas op drugs controleren moet je nagaan hoeveel jaren en jaren die mensen die drugs gebruiken al ongestraft rondrijden ?!
Kees (3-11-2018 om 09:54)
Einde rijbewijs! De drugs zelf achter ekaar laten consumeren en financieel uitkleden. Drugs geeft alleen maar ellende.
Cookie-instellingen beheren