Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist heeft engeltje op schouder

Toegevoegd: 17-11-2018, 23.47 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Een dronken automobilist is zaterdagavond wonder boven wonder slechts lichtgewond geraakt toen hij met zijn voertuig van de N61 schoot en te water raakte.


De man kwam uit de richting van Hoek toen hij rond 18.05 uur tegen de middengeleider op de Middenweg (N61) botste. Hij begon vervolgens te slingeren, belandde in de rechterberm, reed een boompje omver en eindigde zo’n 300 meter verder tegen de betonnen balustrade bij een watergang. Het voertuig belandde vervolgens in het water.

De automobilist liep slechts lichte verwondingen op. Rond 18.30 uur werd nog wel een ambulanceteam opgeroepen. Dit heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Bergingsbedrijf Vermaat heeft de zwaar beschadigde auto uit het water gehaald en afgevoerd. Rijkswaterstaat heeft ter plekke de schade opgenomen. Rond 19.15 uur waren alle hulpverleners weer vertrokken.

De politie vermoedt dat de man onder invloed van alcohol heeft gereden. Hoeveel de man precies op had, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (18-11-2018 om 08:53)
Gelukkig geen andere weg gebruikers mee genomen deze zuipschuit, wel rijbewijs innemen en nu het volgende het wordt de hoogste tijd dat politie in personen wagens rijd die niet zo danig al politie herkenbaar zijn. Je zal versteld staan hoe hard er op die N-61 gereden word als deze surveillance pendelt tussen Sluis, Terneuzen, Hoofplaat ook zo,n sluiproute van zuipschuiten je versteld zou staan hoeveel je er staande houd. Maar ja in Crimineel West Zeeuws Vlaanderen ja lees goed, wordt er wel eens een oogje dicht gedaan. Terneuzen, Sluis, Hulst wordt wakker kom uit jullie luie stoel!
Michelle (18-11-2018 om 06:44)
Dronken mensen zijn net lappenpoppen. Bewegen mee en lopen zo weinig kans op zwaar letsel. Een koude douche was ook niet gek geweest. Meteen nuchter!
Ja-Ja (18-11-2018 om 06:29)
Er zijn andere personen die een engeltje meer verdienen. Zuipers zeker niet.
Grote Smurf (18-11-2018 om 01:01)
Gaat het even niet goed met je leven moet je niet zo zielig worden dat je dan ook lak aan alles krijgt en mensen om je heen in gevaar gaat brengen door te gaan rijden met alcohol op. Dan ben je echt een loser.