Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Spookrijder in Oostbuis Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 18-11-2018, 16.57 uur - Update: 18-11-2018, 17.20 uur
Spookrijder in Oostbuis Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De Westerscheldetunnel is vanmiddag richting Borssele afgesloten geweest vanwege een melding van een spookrijder.


De spookrijder reed volgens de politie met hoge snelheid door de Oostbuis van de tunnel waarin normaal gesproken richting Borssele wordt gereden. De spookrijder reed dus in tegengestelde richting, dus richting Zeeuws-Vlaanderen.

De tunnelbuis ging kort voor 16.45 uur dicht. Rond 16.55 uur was de spookrijder uit de tunnel. Tien minuten later was de tunnel weer helemaal beschikbaar. De politie is nog naar de spookrijder op zoek. “Hij heeft zijn auto achtergelaten buiten de tunnel en is er te voet vandoor”, zo laat de politie weten.

In de achtergelaten auto zat volgens de politie nog een vrouw. Zij zal een verklaring moeten afleggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren