Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Brand boven snackbar Oost-Souburg

Toegevoegd: 05-12-2018, 11.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - In woning boven een snackbar in Oost-Souburg is vanmorgen brand uitgebroken. Er is één persoon gewond geraakt.


De brand ontstond rond 10.00 uur in het pand aan de Kanaalstraat. De brandweer heeft de deur geforceerd om binnen te komen. Er werden drie blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet om het vuur te blussen. Er was korte tijd sprake van een forse rookontwikkeling.

Op het moment van de brand was er één persoon in het pand aanwezig. Deze is met lichte verwondingen behandeld door het personeel van de ambulancedienst. Rond 10:45 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

Onderzocht wordt of de naastgelegen panden schade hebben. Stichting Salvage komt ter plaatse voor afhandeling van de schade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren