Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek steekpartij nog volop gaande

Toegevoegd: 27-12-2018, 09.35 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge wordt nog altijd uitgebreid onderzoek gedaan naar de fatale steekpartij die daar vannacht plaatsvond. Voor zover bekend is er nog altijd geen verdachte aangehouden.


Hulpverleners werden vannacht rond 03.10 uur naar de De Ruyterlaan gestuurd nadat op straat een zwaargewonde vrouw was aangetroffen. Ondanks de inzet van de hulpdiensten overleed de vrouw ter plekke. Volgens de politie, die direct een grote plaats delict instelde, bleek de vrouw om het leven te zijn gekomen bij een steekincident. De brandweer zette een tent over het slachtoffer.

Vannacht werd door rechercheurs in witte overalls al sporenonderzoek gedaan maar ook vanochtend is het onderzoek nog altijd gaande. Inmiddels zijn extra rechercheurs ter plekke en zijn verschillende voertuigen van de afdeling Forensische Opsporing rond de plaats delict geparkeerd. Ook is een aanhangwagen van de politie ter plekke gebracht. Op straat is een tafeltje neergezet met onderzoeksmaterialen van de rechercheurs.

Voor zover bekend is de politie nog altijd op zoek naar de verdachte. Eerder liet men al wel weten dat was gesproken met getuigen en dat nog werd gezocht naar andere mensen die wellicht nuttige informatie hadden. De identiteit van het slachtoffer is overigens nog niet bekend gemaakt.

Tweede steekpartij
Opvallend genoeg vond gisteren in Vlissingen ook al een fatale steekpartij plaats. Toen overleed een 28-jarige Vlissinger nadat hij in of bij een woning aan de Kasteelstraat was gestoken. Een 17-jarige man werd in de omgeving opgepakt, een 22-jarige vrouw werd aangehouden toen de politie een woning in de straat binnenviel.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (28-12-2018 om 07:29)
De moorden,steekpartijen,drugsgebruik enz. komen ook in rustige buurten voor. Straks misschien in uw buurt.? Mensen gaan steeds verder omdat de overheden geen oog hebben voor de werkelijkheid.Ik zal maar geen politiek praatje gaan houden. Door het beleid van jaren geleden, tot nu,word de "lagere bevolking" daar de dupe van. Wees niet bang "De TOP" van Nederland beschermt zich wel of stapt ,bij spanning, op het vliegtuig naar Argentinië .P.s U snapt me wel.Of niet? Dan wakker worden!
Cookie-instellingen beheren