Man op straat beroofd Industriestraat Goes

Toegevoegd: 14-01-2019, 11.06 uur

Man op straat beroofd Industriestraat Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Industriestraat in Goes is zondagavond een man het slachtoffer geworden van een straatroof. Er is één verdachte aangehouden.

Het incident gebeurde rond 22.30 uur. Een 29-jarige man uit Middelburg werd rond dat tijdstip plotseling door twee mannen met bivakmutsen overvallen. Het slachtoffer werd door het tweetal geschopt, geslagen en beroofd. Het duo vluchtte daarna met een auto weg.

Het slachtoffer herkende één van de daders. Deze 63-jarige man uit Middelburg werd rond 23.45 uur in zijn woning aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De politie onderzoekt de beroving. Zo worden onder andere mensen verhoord en wordt onderzocht wat er is gestolen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750