Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Vrouw op strand aangevallen door honden

Toegevoegd: 22-01-2019, 18.52 uur
Vrouw op strand aangevallen door honden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - Op het strand bij Zoutelande is maandagmiddag een inwoonster van de gemeente Veere gewond geraakt door een aanval van vier loslopende honden. Dat meldt de politie.


Volgens de politie vond het voorval rond 17.00 uur plaats ter hoogte van overgang Duinstraatje. De vrouw is gewond geraakt aan haar hand en haar hond heeft eveneens bijtwonden opgelopen. De vrouw heeft zich onder behandeling van de huisarts moeten stellen. Haar hond is nog onder behandeling van de dierenarts.

Volgens de politie waren de aanvallende honden vermoedelijk van een bull terrier-achtige soort. Ze hoorden waarschijnlijk bij een Belgische man en vrouw die wellicht in Zoutelande verblijven. De man was kaal en had donkere kleding aan. Van de vrouw is alleen bekend dat zij lang steil donker haar had.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (23-1-2019 om 10:53)
Hier komen de mensen weer met het nu al oude riedeltje '' het ligt niet aan de hond maar aan de eigenaar'' ''pitbulls zijn superlieve dieren die van ons doet geen vlieg kwaad''. dat de mensen die dat posten het zelf nog geloven is nog het meest beschamende, het word keer op keer bewezen dat deze honden een veel groter risico meebrengen.
Thera (23-1-2019 om 09:43)
Bijzonder dat er verder op het hele strand niemand aanwezig was om mevrouw de helpen of contact te leggen met eigenaren van de andere honden...
Hond lijkt op eigenaar (23-1-2019 om 09:32)
alle honden laten inslapen en de eigenaar schadevergoeding van een half miljoen laten betalen, het zal wel geen taakstrafje worden omdat dat niet kan bij buitenlanders. valt ook wel weer op dat het weer pitbulls zijn, die waren toch verboden in NL ? zeker ook weer zo een wet die den Haag niet uitvoert. gewoon al die inteelt mormels opruimen en uitroeien of anders blijven ze maar lekker in hun eigen land.
Ja-Ja (23-1-2019 om 09:16)
Wat zeggen onze Hondenliefhebbers nu? Ze komen wel weer met de bekende smoesjes komen. Die vrouw met haar kleine hondje zal wel de schuld krijgen van de Hondenliefhebbers. Bull achtige honden, zijn vaak ,onbetrouwbaar net als hun baasje met een te kort lontje!
john (23-1-2019 om 07:03)
Bekent verhaal ,MIJN HOND DOET NIKS
cq (23-1-2019 om 06:52)
Hier is al zoveel over gesproken, loslopende honden op het strand wel ik ben zelf honden bezitter, en deze honden zijn van het kaliber die je niet graag aan je broeks pijp hebt hangen, het probleem loslopende honden ken ik maar al tegoed. De Nederlandse en Zeeuwse kust is verworden tot een uitlaat terrein, een luxe probleem. Geheel de kust wordt bevuild met honden drollen, en Urine van honden ruik je goed. De zomers als je de duinen op gaat, en de uitbaters Vakantie parken spelen hier op in, met het Motto je hond mag mee op vakantie (Kassa) afgezien nog de vele pavilions met honden lekker als je zit eten, nogmaals het is een luxe probleem als het maar geld op brengt (een verdien model) en Gemeente Sluis hoe hypocriet kan je zijn!
Cookie-instellingen beheren