Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog tot vrijdagmiddag kans op gladheid

Toegevoegd: 24-01-2019, 10.19 uur
De A58 bij Middelburg eerder deze week. Deze sneeuw is inmiddels verdwenen.
De A58 bij Middelburg eerder deze week. Deze sneeuw is inmiddels verdwenen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Alhoewel de sneeuw op veel plaatsen al aan het verdwijnen is, moet nog tot zeker vrijdagmiddag 12.00 uur rekening worden gehouden met lokale gladheid. Daarvoor waarschuwt het KNMI.


De code geel die het KNMI had afgekondigd vanwege de sneeuwval loopt vooralsnog door tot vrijdagmiddag. Volgens het weerbureau is dat nodig omdat sneeuwresten of natte weggedeelten die bevriezen toch nog voor problemen kunnen zorgen.

De komende dagen wordt het weer iets warmer. De minimumtemperaturen liggen vanaf het weekeinde ook boven het vriespunt. Vrijdagmiddag en -avond kan er nog wel neerslag vallen maar het lijkt erop dat dit in Zeeland niet voor grote problemen zal zorgen omdat de temperatuur dan al aan omhoog gaat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren