Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Tien tips over mannen met vals geld

Toegevoegd: 24-01-2019, 11.19 uur
Beelden van de mannen waren te zien bij Opsporing Verzocht.
Beelden van de mannen waren te zien bij Opsporing Verzocht.
© Foto: Opsporing Verzocht
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft tien tips binnengekregen na de uitzending van Opsporing Verzocht over een betalingen met valse briefjes van 50 euro.


Het groepje, bestaande uit drie Nederlands sprekende mannen, probeerde tussen 29 augustus en 6 september op zeven plaatsen te betalen met valse briefjes van 50 euro. Dat gebeurde in Burgh-Haamstede, Bruinisse, Domburg, Kamperland, Middelburg, Terneuzen en Yerseke.

In totaal hebben de mannen voor honderden euro’s aan vals geld ingeleverd. Ze probeerden hierbij de kassamedewerkers af te leiden door vragen te stellen, bijvoorbeeld over de bonuskaart. De politie weet nog altijd niet wie de daders zijn en daarom zijn dinsdagavond bewakingsbeelden vrijgegeven. Foto's van de mannen zijn geplaatst op de website van Opsporing Verzocht. 

Of de nu binnengekomen tips ook waardevolle informatie bevatten, is niet bekend gemaakt.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert (27-1-2019 om 17:51)
slechte camerabeelden zeg. Kan dat nou geen betere kwaliteit zijn? Tis allemaal blokkig. Je ziet wel duidelijk dat het buitenlands tuig is.
Jokko van der Sneuk (24-1-2019 om 21:39)
Jokko had hier al eerder op gereageerd, toen over de winkelier in Domburg Geldscanner kost rond de 69 €....KOPEN, niet op bezuinigen, je ziet wat er van kwam
AD. (24-1-2019 om 15:53)
Als er voor 1 of 2 euro betaald word met een briefje van € 50 en steeds praten tegen de medewerker moet er een belletje gaan rinkelen denk ik dus super allert zijn in zo,n geval en de biljetten goed controleren ook al maken ze de indruk haast te hebben en staan er nog klanten achter want voor € 30 euro kpoen en dan met een vals biljet betalen dat levert niet veel op.
Cookie-instellingen beheren