Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere auto’s botsen op A58

Toegevoegd: 13-02-2019, 09.48 uur
Meerdere auto’s botsen op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - Op de A58 richting Bergen op Zoom is vanochtend even na 08.00 uur ter hoogte van Heinkenszand een ongeluk gebeurd tussen meerdere voertuigen.


De aanrijding zorgde voor een kilometerslange file en een vertraging van meer dan drie kwartier. Daardoor liep ook het verkeer op de Sloeweg richting de A58 vast. Iets na 09.00 uur was de file opgelost. Rijkswaterstaat sprak op Twitter van een ‘stevig ongeluk’. De linkerrijstrook was dicht om de auto's te kunnen bergen.

Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Of er gewonden zijn gevallen is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (14-2-2019 om 12:22)
@ Michelle: hoe weet je nu dat het om een snelheidsgerelateerd ongeval gaat? Men kan op 1000 verschillende manieren in een ongeval verwikkeld raken.
Conny (14-2-2019 om 06:35)
Leuk he, al die aannames van ze zullen wel te hard gereden hebben of er zal wel een mobiel aan te pas zijn gekomen. Nee Michelle, geen van die dingen zijn van toepassing. Ik was 1 van de bestuursters die betrokken was bij het ongeluk. Ik kan je vertellen ik reed gewoon normaal. Niet eens 80, omdat er net na de afslag Heinkenszand wat stommeriken vantussen een aantal vrachtwagens naar de linkerbeen schoten, waardoor het links plotseling vol op de rem moest. Ik kon nog net op tijd stoppen, maar werd wel net ff aangetikt door een fatsoenlijke chauffeur! De veroorzaker(s) zijn foetsie.
Michelle (13-2-2019 om 11:21)
Moeilijk om op tijd van huis te gaan en je aan de snelheid en verkeersregels te houden!
Cookie-instellingen beheren