Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 81 km

Geen treinen vanwege fatale aanrijding bij Kapelle

Toegevoegd: 18-02-2019, 11.35 uur - Update: 18-02-2019, 12.44 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Vanwege een aanrijding op het spoor bij Kapelle rijden er momenteel geen treinen tussen de stations Kruiningen-Yerseke en Goes.


Bij de overgang Verlorenwegje werd rond 10.25 uur een persoon aangereden door een trein. Diverse hulpverleners werden op pad gestuurd maar zij konden niets meer voor het slachtoffer doen. Na de aanrijding werd het treinverkeer direct stilgelegd.

Op dit moment doet de afdeling Forensische Opsporing van de politie onderzoek naar de toedracht van het incident. De brandweer en incidentbestrijders van ProRail verlenen assistentie. De spoorwegovergang is afgezet.

Er rijden inmiddels taxibusjes tussen Kruiningen-Yerseke en Kapelle-Biezelinge. Tussen Kruiningen-Yerseke en Goes rijden snelbussen. De Nederlandse Spoorwegen (NS) laten weten dat de stremming vermoedelijk nog tot 14.00 uur duurt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jen (21-2-2019 om 08:10)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. ook voor de hulpverleners. Het is niet te bevatten.....en ook niet te begrijpen hoe mensen hierover durven te oordelen.....
Ria (19-2-2019 om 17:23)
@importzeeuw in reactie naar Thera: Doe niet zo venijnig als anderen hun mening geven! Iedereen weet dat de impact op mensen die dit gezien hebben vreselijk is. Maar een reactie van : laat mensen nadenken voor ze dit doen slaat nergens op, die mensen kùnnen dat niet meer! En nabestaanden die zich al machteloos zullen voelen, wat denk je; ze zullen zich nog meer schuldig gaan voelen als ze zoiets lezen. Zwijgen is goud in zo’n geval Iig sterkte voor iedereen die hierbij betrokken is!
Fietser (19-2-2019 om 11:47)
En weer die reacties. Of het nu om een ongeval of zelfdoding gaat, de persoon die oversteekt als de bomen gesloten zijn neemt die verantwoording. Men denkt niet aan de mensen op de trein, passagiers maken dit niet dikwijls mee. Maar de machinisten en de conducteurs meerdere malen tijdens hun werk. Onderzoek moest dit uitwijzen, weer een hoop ellende op de wegen op dit moment, hulp voor sommigen die het moeilijk hebben is al een probleem. Drank, drugs, problemen met geld. Kan allemaal!!! Sterkte voor de mensen die dit (weer) mee moesten maken ook de hulpverleners, politie, ambulancepersoneel enzzzz
Jolanda (19-2-2019 om 10:04)
Lieve mensen Ik met de ervaring in de ggz en op dit punt gestaan hebbende kan een ding zeggen op dat moment sta kun je nergens anders aan denken al helemaal niet aan de gevolgen! En soms is de beste hulp zelfs niet goed er zijn ziekten in een hoofd dienniet te helpen zijn!
Jokko van der Sneuk (19-2-2019 om 09:35)
die importzeeuw is goed aan de beurt lees ik.. maar of dit nu opzet of per ongeluk was, de machinist die dit mee maakt, en degene die het moet opruimen , maken ook heel wat mee, ... wel blazen naar de importzeeuw, maar zouden jullie willen helpen met "schoonmaken" ??? en gaan jullie het de familie vertellen ?? ja schreeuwen vanaf de zijkant is makkelijk. wat dat betreft ben ik het wel eens met die importzeeuw. hoe vervelend dit ook is voor iedereen. reacties zijn welkom... maar heb respect.
Tom Helgers (19-2-2019 om 08:54)
Ergens heeft import Zeeuw natuurlijk gelijk, alleen door het zo te stellen komt het wel erg rot over. Deze manier van afscheid nemen is erg egoïstisch, maar wat kun je verwachten van iemand die blijkbaar al niet eens meer voor zichzelf kan zorgen... Sterkte voor de machinist, familie en hulpdiensten!
Cookie-instellingen beheren