Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Geen treinen vanwege fatale aanrijding bij Kapelle

Toegevoegd: 18-02-2019, 11.35 uur - Update: 18-02-2019, 12.44 uur
Foto 14 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (18-2-2019 om 14:35)
Importzeeuw, je snapt het duidelijk niet helemaal. Heb je nu echt de illusie dat de familie het wél fijn vind om jouw egoïstisch gerichte bericht te lezen.. Heel veel sterkte gewenst aan de familie en nabestaanden.
Maarten (18-2-2019 om 14:06)
@Importzeeuw, jij en ik met onze gezonde verstand denken er misschien zo over. Maar als je zover bent deze stap te nemen is dood de enigste uitweg, verder dan dat denk je niet meer na! En ja, voor machinist, hulpverleners en familie heel verschrikkelijk, maar degene die het gedaan heeft zal zich toch nog veel ellendiger gevoeld hebben. Sterkte voor alle nabestaanden.
VdVonck (18-2-2019 om 14:04)
Importzeeuw, bedenk dat zelf maar eens voordat je zo'n achterlijke reactie plaatst. Dat is voor nabestaanden pas misselijkmakend om te lezen! Ik spreek uit ervaring en als je dit in mijn bijzijn zou zeggen, had je een groot probleem. Dan zie je wat emoties met mensen kunnen doen als je een grote snuit vanaf de zijlijn hebt. Mispunt!
Johan (18-2-2019 om 13:56)
@ importzeeuw: uit het leven stappen zal in deze geen rationele keuze zijn geweest. Zelfs al was dat het geval, bevindt zo iemand zich in dermate staat van depressie, dat hij/zij het niet kan opbrengen of permitteren om na te denken over hoe het voor anderen moet zijn. Áls het zelfdoding betreft, is dat in essentie egoïstisch, maar vaak kan men niet anders en overziet men de gevolgen voor anderen überhaupt niet.
Martin (18-2-2019 om 13:53)
Beste importzeeuw, (even er vanuit gaande dat dit opzet was). Wanneer je zo bewust uit het leven stapt heb je grotere problemen dan het leven van de machinist. Hoe vreselijk ik het ook voor de machinist vind, kun je dit deze persoon hiervoor amper verantwoordelijk houden. Veel sterkte aan de machinist en de nabestaanden.
Importzeeuw (18-2-2019 om 13:20)
Ik wou dat de personen die op deze manier uitstappen ook eens aan de ellende dachten die ze hiermee veroorzaken. Hun familie maar ook de machinist die de rest van zijn leven met dat beeld op zijn netvlies verder moet en de hulpverleners die alle stukjes bij elkaar moeten rapen. Heel veel sterkte voor de nabestaanden én de hulpverlening.
Cookie-instellingen beheren