Rotterdammer op de vlucht voor politie

Toegevoegd: 01-03-2019, 14.10 uur

Rotterdammer op de vlucht voor politie
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vrijdagmorgen vroeg een 36-jarige Rotterdammer aan de kant gezet op de A58 ter hoogte van Goes.

Surveillerende agenten zagen rond 04.15 uur een auto met daarin vier personen het havengebied bij Vlissingen-Oost uitrijden en wilden deze controleren. Bij het zien van de politie ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor richting de Bernhardweg-West (N254).

Agenten die de achtervolging hadden ingezet zagen dat de automobilist op hun uitliep. Meerdere politievoertuigen werden opgeroepen en op de A58 ter hoogte van Goes is de auto aan de kant gezet.

Na een controle bleek er niks bijzonders aan de hand te zijn met de auto en de inzittenden. De Rotterdammer kreeg wel een bekeuring voor zijn snelheid, maar kon daarna zijn weg weer vervolgen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (4-4-2019 om 15:17)
ja ja, 4,15 uur diep in de nacht , met 4 man in havengebied in Vlissingen oost... en dan alles in orde ?? Op zoek naar bananen ?? tja ? of gewoon voor de lol daar ?? diep in de nacht ? alles foute dingen gedumpt met die voorsprong ? dit verhaal klinkt niet fris... Politie heeft wat voorkomen lijkt mij....
wim (2-3-2019 om 18:39)
Zo je ziet de politie kan ook een fout maken,maar levert toch nog een proces verbaal op