Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Politie in actie in havengebied na verdachte situatie

Toegevoegd: 08-05-2024, 16.06 uur - Update: 08-05-2024, 18.48 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De politie heeft woensdag in havengebied Vlissingen-Oost controles uitgevoerd naar aanleiding van een verdachte situatie bij het bedrijf waar maandag nog een groot opsporingsonderzoek plaatsvond.


Meerdere politie-eenheden gingen rond 15.00 uur richting de San Marinoweg bij Ritthem. De weg werd afgezet en op de Frankrijkweg bij Nieuwdorp werd al het ingaande en uitgaande verkeer onderworpen aan een controle. Alle passanten moesten identiteitsbewijzen laten zien. Samen met de douane werd in de tussentijd een nader onderzoek ingesteld op het bedrijfsterrein in Ritthem.

Bij de San Marinoweg hield de politie maandagochtend samen met de fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst FIOD een doorzoeking bij een bedrijf. Ook op andere locaties vonden doorzoekingen plaats. In totaal werden drie personen aangehouden. Volgens de PZC gaat het om drie directeuren van een overslagbedrijf. Vandaag is besloten dat de drie verdachten nog 14 dagen in voorlopige hechtenis blijven zitten.

-->

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren