Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto botst tegen boom A58 Rilland

Toegevoegd: 22-03-2019, 17.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Een automobilist is vrijdagmiddag op de A58 met zijn auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De bestuurder raakte niet gewond.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 16.45 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen ter hoogte van de parkeerplaats Het Scheldt bij Rilland. De man verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig en raakte van de weg. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

Er is een rapid responder van de ambulancedienst is ter plaatse geweest om de bestuurder te onderzoeken, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De afrit naar de parkeerplaats was hiervoor enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (23-3-2019 om 11:56)
Weer vreemd om te lezen dat mensen elke keer suggesties opwerpen over de oorzaak van een ongeluk. Zoiets zit in een klein hoekje, en ook al rijd je 30 dit kan een enorme schade veroorzaken, omdat een auto met kreukelzone lees kreukelzone de klap deels op vangt. Wens de bestuurder veel geluk dat hij geen bijrijder had.
AntiGSM (23-3-2019 om 00:38)
@Wim; we hopen dan ook dat deze bestuurder voortaan wel met het verkeer bezig is en niet met andere zaken zoals een smartphone of zo. Onbekende oorzaak??? Daar lezen we er nog steeds veel te veel van!
Jose (22-3-2019 om 22:51)
Niet op de 58 maar de toegangsweg naar de parkeerplaats toch? Als dat zo is, was de snelheid misschien "wat" te hoog
wim (22-3-2019 om 19:09)
Als je die video ziet is dat niet zachtjes gegaan gezien de schade die door die botsing ontstaan is gelukkig is het goed afgelopen voor de chauffeur
Cookie-instellingen beheren