Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Nog een rijbewijs ingenomen op N62

Toegevoegd: 24-03-2019, 20.08 uur
De beide bestuurders reden 50 kilometer of meer te hard.
De beide bestuurders reden 50 kilometer of meer te hard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek heeft de politie vanochtend nog een tweede rijbewijs ingenomen vanwege te hard rijden.


Vanochtend werd al gemeld dat iemand was betrapt die was betrapt toen deze 155 kilometer per uur (150 kilometer per uur na correctie) reed. De tweede persoon reed volgens de meetapparatuur 161 kilometer per uur.

Van beide bestuurders, afkomstig uit Antwerpen en Sluis, werden de rijbewijzen ter plekke ingenomen. Ze worden opgestuurd naar de officier van justitie die zal bepalen of en wanneer zij hun rijbewijs terugkrijgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rvo (25-3-2019 om 18:17)
Die flauwekul moet eens n beetje stoppen, waar t echt nodig is mag je controleren, maar dit is gewoon geldklopperij en de zogenaamde nette burger en die wat te maken hebben gehad met ernstige en dodelijke ongevallen vinden dit zo super, maar heeft nix met veiligheid te maken, ze staan er alleen voor de centjes en dat is op erg veel plaatsen zo! Zie dat eens een
Michelle (25-3-2019 om 08:40)
Ook zonder controleren moet men zich aan de snelheid houden!
ik (24-3-2019 om 20:50)
Leren ze het nou nooit het is algemeen bekent dat er extra gecontroleerd wordt daar
Cookie-instellingen beheren