Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Grote zoekactie rondom Zeelandbrug

Toegevoegd: 01-04-2019, 10.57 uur - Update: 01-04-2019, 11.07 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op de Oosterschelde is maandagochtend rondom de Zeelandbrug urenlang gezocht naar een mogelijke drenkeling.


Volgens de politie kwam rond 08.40 uur een melding binnen dat er mogelijk iemand van de Zeelandbrug wilde springen. Toen agenten arriveerden, troffen zij niemand aan. Vervolgens werd een grote Search- and Rescue-actie opgezet.

Vanaf de zijde bij Zierikzee werd door de KNRM-reddingboten Johanna Maria en Koopmansdank (beiden station Neeltje Jans), de boot van de brandweer Stavenisse, Rijkswaterstaat en de politie gezocht naar de vermeende drenkeling.

Rond 10.45 uur werd gemeld dat de persoon was aangetroffen op de wal en dat het zoeken kon worden beëindigd. Volgens de politie ging het om een persoon die voldeed aan het opgegeven signalement. In de tussentijd was ook niemand als vermist opgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren