Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hardrijder heeft 'defecte' richtingaanwijzer

Toegevoegd: 03-04-2019, 14.25 uur
Hardrijder heeft 'defecte' richtingaanwijzer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Het politieteam Oosterscheldebekken heeft vannacht op de A58 een automobilist van de weg gehaald die verschillende overtredingen had begaan.


Politieagenten zagen dat de automobilist geen richting aangaf tijdens het wisselen van rijbaan toen hij een andere weggebruiker wilde inhalen. Dit gedrag bleek eerder regel dan uitzondering want de surveillanten betrapten de bestuurder vervolgens nog zes keer op dezelfde overtreding.

De snelheid van de automobilist werd ook gemeten: hij reed (na correctie) 26 kilometer per uur te hard. De personenauto werd aan de kant gezet en de bestuurder kreeg twee processen-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-4-2019 om 18:23)
Ik moet wel zeggen dat ik blij ben dat er EINDELIJK eens iets gezegd wordt over geen richting aangeven. Ook dat er soms een bekeuring voor wordt uitgeschreven, dat werd wel heel erg tijd. Behalve dat het gevaarlijk is vind ik het behoorlijk aso, eigenlijk zeggen die lui kijk maar wat ik doe en reageer maar op tijd.
pietje (4-4-2019 om 10:41)
en trots dat de dienders zijn
Bram (3-4-2019 om 16:51)
Ach ja hij reed ook niet in een colonne met allochtone bruiloftsgasten Over de vluchtstrook dus ja dan krijg je gewoon een bekeuring het liefst 2 De met twee maten meten verkeerswet bij de politie Maar hoe noemen ze dat in Nederland o ja positieve discriminatie
Bumper (3-4-2019 om 15:28)
educatieve maatregel was beter geweest, een boete van enkele honderden euro,s helpt niet, bumper;