Arrestanten Rilland hadden nog zaken openstaan

Toegevoegd: 04-04-2019, 10.19 uur

De beide mannen zitten nog vast.
De beide mannen zitten nog vast.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - De twee mannen die gisteren werden meegenomen na een ruzie in Rilland hadden nog onherroepelijke vonnissen en geldboetes openstaan. Dat zegt de politie.

Volgens een woordvoerder van de politie werd rond 15.15 uur gemeld dat in de woning aan de Reigersbergstraat een steekpartij had plaatsgevonden. Na de melding werden diverse politie-eenheden. Waaronder ook een hondengeleider, met spoed op pad gestuurd.

Ook werden de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. De helikopter kon onderweg omkeren, de ambulancedienst kwam wel ter plekke. De beide betrokkenen hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De persoon die gestoken zou zijn, had volgens de politiewoordvoerder niet eens een verwonding. Van een steekpartij bleek dus geen sprake te zijn geweest.

De twee werden niet aangehouden voor mishandeling maar navraag in de politiesystemen wees uit dat de twee beide nog onherroepelijke vonnissen en geldboetes hadden openstaan. Daarom werden de vechtersbazen toch meegenomen naar het politiebureau. Eén van de mannen werkte mee, de ander begon zich onderweg naar de politiewagen te verzetten en moest daarom alsnog worden geboeid.

De mannen zitten momenteel nog vast in een politiecellencomplex.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750