Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wietkwekerij ontdekt in woning Vlissingen

Toegevoegd: 04-04-2019, 14.11 uur
Wietkwekerij ontdekt in woning Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen heeft de politie dinsdag een wietkwekerij ontdekt met meer dan 200 planten. Er is één persoon aangehouden.

De kwekerij aan de Glacisstraat werd dinsdag ontdekt en omvatte 238 planten. Er was niemand thuis maar woensdag kon rond 01.30 uur alsnog een verdachte worden aangehouden. De arrestant is een 26-jarige man uit Vlissingen. Hij is verhoord en woensdagmiddag weer in vrijheid gesteld.

Enduris heeft aangifte gedaan van de diefstal van stroom. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zwijgen is goud, maar ook instemmen met... (4-4-2019 om 21:36)
jonko is niet erg clever, gedetineerden met drugs laten werken is het kat op het spek binden en een overheid als drugsdealer zie ik ook niet zitten. maar ja, er zijn al drugs orgieën in de gevangenissen voor welke psychopatische verkrachter die nog niet gewoon vrij mag rondlopen en de winsten van de drugsdealers pakt den Haag toch ook maar wat graag mee via de belasting. de meerderheid heeft daar toch al voor gestemd dus wat maakt het uit dat we een belastingontduikers en drugscriminelen paradijs zijn ? Blijkbaar vinden ze het wel okee als ze maar geld krijgen van de drugsbaronnen in den Haag. Sluit nu dan ook maar je ogen en mondje hè. je bent betaald geweest dus verwacht de maffia dat je zwijgt, of anders weet je het wel...
Jokko van de Sneuk (4-4-2019 om 15:06)
Jokko is van mening, dat leegstaande gevangenissen , wiet kwekerijen moeten worden... de gebouwen zijn al beveiligd tegen in/uitbraak. prima plaats voor kweek van wiet en LEGALE levering aan de coffee shop(s) en men kan er zelfs nog gedetineerden als dag besteding aan het werk zetten.. in een mooie beveiligde werkplek.....